Njëra nga motrat Mustafa paska edhe tatuazh (FOTO)

Edhe pse është këngëtare e muzikës popullore, Lule Mustafa është mjaft moderne.

Ajo, pëlqen të vishet bukur, në mënyrë moderne dhe shpesh më shumë duket si repere sesa si këngëtare e muzikës popullore, shkruan “Kosovarja”.

Lulja, motra e vogël e familjes Mustafa, që është edhe këngëtare, e që së fundi edhe është fejuar, e paska një tatuazh.

Siç mund ta shihni, tatuazhi i Lules është në dorën e saj dhe duket mjaftë i madh. Është një lule e fatit, që me sa duket këngëtarja e pëlqen.

A po iu pëlqen?