Karantina shtetërore zgjerohet në Shkup dhe në Kodër të Diellit

Nga të dhënat e fundit të siguruara nga Alsat, në 24 orët e fundit në karantinë si pasojë e pandemisë Covid-19 kanë hyrë edhe 42 persona,

18 prej të cilëve janë me vendim të Inspektoratit Shtetëror Sanitar të Shëndetësisë dhe 24 me deklaratë personale, deri sa numri i përgjithshëm i personave në vetizolim është rreth 10.000.

Reklame

Mësohet se institucionet shtetërore do të zgjerojnë rrjetet e hoteleve që do organizojnë karantine shtetërore, respektivisht në Shkup dhe në Kodrën e Diellit në Tetovë, ndërsa për gjatë 24 orëve të fundit në karantine shtetërore futen edhe 89 qytetarë. /Alsat