Kartelat pagesore, qytetarët nuk gjenin emrat në listë (VIDEO)

Më shumë se 50,000 ankesa nga qytetarët deri më tani kanë arritur në qeveri për kartela pagesore.

Mbi 30 mijë persona kanë ankesa në lidhje me vauçerët për pushime verore në vend. Zëvendëskryeministrja e Milla Carovska, konfirmoi se ankesat janë duke u shqyrtuar nga ministria e financave dhe sekretariati i përgjithshëm i qeverisë.

Reklame