Karvani “Realizo Ëndrrën” i Kryeministrit të parë sot në Strugë, Dollogozhdë , Livadhi, Veleshtë, Llabunishtë dhe Ladorishtë

Sot, kandidati për Kryeministër, Naser Ziberi, së bashku me kandidatin për deputet dhe bartësin e listës numër pesë, Talat Xhaferi, me karvanin “Realizo ëndrrën tënde” vazhduan rrugëtimin e tyre në komunën e Strugës ku për vizitë qëndruan edhe në fshatrat përreth, Livadhi, Dollogozhdë, Llabunisht Veleshtë dhe Ladorisht.

Me vizitën e tij në Strugë, Ziberi realizoi takim me qytetarët e kësaj komune duke diskutuar nevojat dhe idetë e vendasve të këtij rajoni të cilëve jua prezantoi këndvështrimet dhe planet e tij të parapara për realizimin në 100 ditshin e parë.
Struga është një qendër turistike që ka potencial të madh për zhvillimin e turizmit, ku janë realizuar, po realizohen dhe do të vazhdojnë edhe më tej të realizohen projekte të shumta për ta bërë Strugën një qendër më atraktiv për vizitorët e jashtëm dhe për të ritur standardet e jetesës.

Reklame

Në bisedë me qytetarët e Strugës Ziberi potencoi rëndësinë e këtij rrugëtimi, duke ia shpalosur atyre idenë e Kryeministrit të parë shqiptar, i cili paraqet simbolin e fortë të barazisë, i multietnicitetit dhe i demokracisë bashkëkohore, gjithashtu është ide e një jetese më të mirë për të gjithë. Dhe për këtë arsye ne presim mbështetje jo vetëm nga qytetarët shqiptar, por edhe mbështetjen e maqedonasve dhe të bashkësive tjera etnike.