Kasami: Ata që kanë më shumë të ardhura duhet të kujdesën për pjesën e varfër

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami në lidhje direkte nëpërmjet “Skype” në TV21 në ‘click-plus’, ka folur rreth pandemisë së “covid-19” dhe masat e ndërmarra për luftimin e këtij virusi.

Kasami më tej ka shtuar se disa kërkesa të Besës janë pranuar nga qeveria që lehtëson vështirësit e qytetarëve.

“Barrën e kësaj mund ta lehtësojnë vetëm ata që kanë më shumë dhe të solidarizohen me të tjerët”, ka theksuar Kasami.