Kasami bashkë me Hoxhën dëgjojnë hallet e bujqve të Tetovës

Kreu i Besa, Bilall Kasami i shoqaëruar nga ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha vizituan bujqit e Reçicës së Madhe ku bashkëbiseduan për nevojat që kanë këto të fundit.

“Na treguan nga afër me vështirësitë që përballen. Premtuam që do të jemi gjithmonë në krahë të tyre, do t’ju ndihmojmë sa do që të mundemi për të zbutur vështirësit që kanë dhe për t’ju krijuar kushte më të mira për punë”, ka shkruar në rrjetin social Facebook kreu i Besës Bilall Kasami.