Kasami: Do të investojmë shum projekte në Malin Sharr, do ta regullojmë edhe teleferikun për tek Kodra e Diellit

Sonte në emisionin “Koha për Debat” që emitohet në Televizionin Koha është i ftuar Kryetari i Lëvizjes Besa z.Bilall Kasami.

Kasami foli për shumë projekte që parashihen të bëhen dhe njëra ndër projektet më të mëdha do jenë projektet që do të bëhen në Malin Sharr, do ta regullojmë teleferikun për tek Kodra e Diellit.

Reklame

Bilall Kasami tha se shqiptarët do të përfitojnë shumë projekte nga kualicioni Besa – Lsdm.