Kasami e konfirmon , Fadil Zendeli kandidat nga radhët e Besës për Gostivarin

Lëvizja Besa ka filluar fuqishëm ristrukturimin e nëndegeve, kjo mund të shihet më së miri në rrjetet sociale të Lëvizjes Besa dhe kryetarit të kësaj partie, Bilall Kasami ku siç duket kjo parti politike shqiptare ësht futur ALL IN për zgjedhjet lokale që caku kryesor është Komuna e Tetovës, në kuvendin zgjedhor të nëndegës Zona 7 – Sahati në Gostivar mori pjesë edhe lideri Kasami ku ju drejtua publikut me këto fjalë për Gostivarin ;

“Në Gostivar ne veç më e përgatisim terrenin për profesor Fadilin që njëherit është edhe nenkryetar i kuvendit që ne ta bëjmë betejën dhe të pamundurën që të shkojmë në raundin e dytë dhe pastaj pjesa tjetër do të jetë më e lehtë”

Me këto fjalë drejtuar të pranishmive Kasami njoftoj se Fadil Zendeli do të jetë kandidat nga rradhët e Lëvizjes Besa për komunën e Gostivarit./Gjurmë