Kasami, Gruevski me Shkupin 2014 tentoi tu ndryshoj identitetin maqedonasve

Kasami, Gruevski me Shkupin 2014 tentoi tu ndryshoj identitetin maqedonasve

Bilall Kasami tha se Nikolla Gruevski për dhjetë vite tentoi tu ndryshoj identitetin ai me këtë retorikë mori pushtetin dhe me këtë ideoligji ndërtoi Shkupin 2014. Ideologjia e tij vazhdon edhe sot në partinë e tij, tha Kasami kryetar i Lëvizjes Besa.