Kasami i hyj në ‘pashallëk’ kandidatit të BDl-së Jahoski në Pllasnicë

Kreu i Besës Bilall Kasami në rrjetin social Facebook, ka shkruar se pas takimit të mbrëmshëm në Strugë, ka realizuar takim edhe në Pllasnicë. Kasami ka shkruar se ka vizituar edhe fabrikën e ujit “Aquatika”.

Ndryshe Pllasnica është “pashallëk” i Jahoskit të BDI-së vite me radhë, por siç duket kjo tani më po thyhet dhe se Kasami është duke krijuar strukturat e veta atje.