Kasami m ohon zërat për koalicionim me BDl në

Kreu i Lëvizjes BESA, në një intervistë eksluzive për Gazetën Express, ka theksuar se Lëvizja BESA si subjekt politik nuk do të bashkëpunojë me BDl në, përcjell Express.

Ai ka thënë se deri më tani nuk ka pasur ofertë konkrete nga LSDM ja, por nëse një gjë e tillë do të ndodhë, atëherë Lëvizja BESA dhe kryesia e saj do të marrin një vendim për të cilin opinion publik do të jetë I informuar me kohë.