Kasami: Koha për veprim me Besë

41

Kjo qeveri përmbylli kapitullin e dështimeve të veta pa arritur objektivat dhe pa përmbushur premtimet ndaj qytetarëve.

Caktimi i datës për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare për 12 prill 2020 është një shpresë se megjithatë ndryshimi do të vijë në skenën politike dhe përfundimisht shqiptarët do të përfaqësohen me dinjitet.
Tash vendimi është në dorën e sovranit dhe jemi të bindur se qytetarët do të arrijnë të bëjnë ndryshimin.