Kasami: Lëvizja Besa është faktor i rëndësishëm i kësaj shumice parlamentare

Advertisment
HTML Image as link

Kreu i Lëvizja BESA në emisionin Politica në Tv Globi ka theksuar se subjekti që drejton ai është faktor shumë i rëndësishëm i shumicës parlamentare.

Kasami bëri me dije se shumica paralamentare pavarisht të gjitha zërave është stabile.

Reklame

“Ne jemi të angazhuar që të implementojmë në makimum programin tonë qeverisës…Besa është një risi në këtë shumicë paralemtare dhe besoj që qytetarët e ndjejnë këtë ndryshim për të mirë, e sigurisht që ka të bëjën me përmirësimin e jetës së qytetarëve. Qeveria është stabile dhe punojmë që kësaj shumice ti bashkohene dhe deputet të tjerë nga opozita”, ka theksuar Kasami.

Kasami theksoi se Besa mes tjerash është në bisedime edhe me dy deputet të opozitës shqiptare por nuk zbuloi detaje./Zyrtare.net