Kasami me dy deputet komunikojmë drejtpërdrejt, së shpejti i bashkohen Besës

Në pyetjen e gazetares Arta Tahiri rreth lajmeve në për ritjen e shumicës parlamentare, Kasami është përgjigjur shkurt se janë Rrugës së Drejtë.

Jemi në kontakt me më shumë se dy deputet por me dy së shpejti konkretizojmë marveshjen dhe se Besa do të ritet.