Kasami mirëpritet masovikisht në Poroj të Tetovës 

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami sonte vizitoi fshatin Poroj, ku u prit masovikisht dhe ngrohtësisht nga banorët e këtij fshati.

Kryetari, Kasami bashkëbisedoi me banorët, ku u tregoi situatën aktuale politike dhe dëgjoi problematikat me të cilat përballet çdo ditë fshati Poroj.

Reklame