Kasami nga Bogovina: VMRO mbetët e njëjta, me ne do të vijë ndryshimi

Kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami sonte mbajti tubim në Bogovinë. Para të pranishme fjalë rasti patën Fatmir Sabriu, kandidat për deputet që vijnë nga kjo Komunë, si dhe Adnan Azizi, sekretar organizativ.

Kasami deklaroi se me fitoren e koalicionit ‘Mundemi’ do të vijë ndryshimi në vend. Më tej, Kasami deklaroi se VMRO-ja është e njëjta dhe aspak nuk ka ndryshuar në raport me shqiptarët.

Reklame

Gjithashtu, Kasami tha se edhe ideja e BDI-së për “kryeministër shqiptar” është vetëm një truk i partisë shqiptare për të thithur më shumë vota.