Kasami nga Cetinska: Borxhi i komunës është zvogëluar!

Kasami nga Cetinska: Borxhi i komunës është zvogëluar!

Kryetari komunës Tetovës Bilall Kasami, së bashku me listën e kandidatëve për këshilltarë komunal, kanë realizuar takin me banorët e lagjes “Migjeni”-Cetinsk. Kasami para të pranishmëve tregoj për punët e bëra gjatë 8 muaj qeverisje.

Gjithashtu kreu i komunës ka deklaruar se borxhini komunës është zvogëluar. “Dua të jap një lajm nga cetinska se borxhi i komunës është zvogëluar dhe kjo fal menaxhimin të mirë me paratë e qytetarëve”, ka thënë Kasami.