Kasami: Përkrahje pa rezervë për bizneset dhe kompanitë tona

Advertisment

Lideri i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami sot ka vizituar disa kompani dhe ëzhtë zotuar se do kenë përkrahje pa rezervë bizneset dhe kompanitë vendase pasi të jetë pjesë e qeverisë së ardhshme, njofton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë:

Reklame

Në vazhdën e takimeve sot vizituam mullirin “Ballkan” dhe kompaninë “Renova”. Përkrahje pa rezervë për bizneset dhe kompanitë tona, sepse ata janë pasuri e shtetit tonë. Do i ndihmojmë gjatë qeverisjes tonë, duke i fuqizuar edhe më shumë, kështu ne e forcojmë ekonominë vendore..

#MUNDEMI
#BESA
#Voto 3️⃣