Kasami: ‘Sela nuk më tr adhtoi mua, por votuesin e Aleancës’

Kreu i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, në intervistë për gazetën KOHA ka folur për aktualitetin politik në vend, zgjedhjet e 12 prillit dhe koalicionin me LSDMnë.

Ai thotë se si bartës i listës së koalicionit në Njësinë e gjashtë zgjedhore si konkurrent kryesor e sheh BDlnë e Ali Ahmetit, ndërsa jo edhe PDSH në e Menduh Thaçit. Mos arritjen e koalicionit opozitar me Aleancën për Shqiptarët nuk e sheh si tradhti nga Sela, por shprehet se të tradhtuar nga Sela për këtë ndjehen anëtarët dhe votuesit e Aleancës