Kasami: Shumë shpejt fillon iniciativa e ndryshimit të emrave

Në ambientet e komunës së Tetovës, sot u nënshkrua memorandum mes Komunës së Tetovës dhe Akademisë Shqiptare në RMV, në lidhje me iniciativën e ndryshimit të emrave të rrugëve, shkollave etj.

Kasami deklaroj se mbështet fuqishëm këtë iniciativë dhe se është në kontakt me të gjithë institucionet deri në realizimin e kësaj iniciative