Kasami: Shumë shpejt përfundon rruga Lenin në Tetovë

E nisur në prag të zgjedhjeve lokale, rruga në lagjen 📍”Lenin” është totalisht jashtë funksionit për shkak të shkatërrimit të saj nga udhëheqësia e kaluar. Sot, nga afër pashë punimet në këtë rrugë, punime që priten të përfundojnë së shpejti menjëherë pas kyçjes së banorëve në ujësjellësin e ri. Rrjet të rri të ndriçimit publik, trotuar, ujësjellës e kanalizim për t’i dhënë banorëve dhe qytetarëve të tjerë një rrugë sipas të gjitha kritereve të kërkuara.

Gjithashtu, vizitova edhe punimet në rrugën 📍”Strasho Pinxhur” punime që po ecin me dinamikë të përshpejtuar për t’a vënduar në shërbim përpara ardhjes së mërgimtarëve.

Reklame

Pa zhurmë e më shumë punë. Të vendosur në punën tonë për t’a bërë TET❤VËN tonë një qytet të mirrëfilltë dhe me infrastrukturë të denjë.

ps. Së shpejti fillojm edhe me asfaltimin e gropave nëpër rrugët e qytetit tonë! 🚧🚦⚠️