Kasami takim koordinues me Forumin e Gruas

Gjatë ditës së djeshme kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami ka zhvilluar një takim koordinues me Forumin e Gruas të Besës.

Në këtë takim konsultativ u diskutua mbi procesin e riorganizimit të strukturave të Lëvizjes BESA, proces të cilit i nevojitet edhe angazhimi i grave, pasi roli i tyre është kyç në Lëvizjen BESA!

Reklame

Përndryshe Lëvizja Besa javëve të fundit po zhvillon procesin e riorganizmit dhe po krijohen nëndegë të reja në shumë vendbanime shqiptare.