Kasami: Të rinjtë në Maqedoni e meritojnë një jetë evropiane dhe vetëm koalicioni LSDM-Besa mund ta realizojë këtë (VIDEO)

I pyetur se cila është oferta politike në përgjithësi, në veçanti të atyre shqiptare në situatën pandemike që gjendet vendi. Kasami nuk ka komentuar sloganet e partive tjera politike, duke respektuar të drejten e tyre dhe analizat e tyre paraprake. Por slogani i LSDM-së dhe Lëvizjes ”Mundemi” është pikërisht i ndërlidhur me situatën. Sipas tij koalicioni LSDM-Besa mund të menaxhojë më mirë situatën me Covid19, duke sjellur vendime racionale dhe jo kalkulime politike, si dhe duke rikthyer ekonominë fuqishëm, shkruan Albanews24.

Sipas Kasamit koalicioni do të mund që në mandatin katër vjeçar, jo më pak se 80% të kapitujve të hapen me qëllim për të integruar vendin në BE. Slogani është më i përshtatshmi në situatën në të cilën sgjendet vendi. Ne mundemi që shteti të integrohet në BE, që shoqërisë t’iu sigurohet një mireqenie, të rinjve t’iu mundesohet një jetë më e mirë me qëllim që të mos largohen nga vendi dhe atë jetë evropiane t’ua sjellim në Maqedoni. /Albanews24/

Reklame