Kasami: Te ulemi në tryezën e përbashkët dhe ta artikulojmë zyrtarizimin e gjuhës shqipe (VIDEO)

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami në emisionin ‘click plus’ në TV21 ka folur rrethe aktualitetit politik në vend. Ai më tej ka thënë se partitë shqiptare duhet të ulemi në tryezën e përbashkët të partive.

Ja videoja:

Reklame