Kasami thirrje për shqiptarët: Kjo është platforma jonë

Lëvizjes BESA, në faqen e saj zyrtare sot ka publikuar një video material, ku udhëheqësit e kësaj partie bashkë me kryetarin, Bilall Kasami bëjnë thirrje që të përkrahet platforma ‘BESA’ , e cila ka katër shtylla kryesore:

Barazi, Ekonomi, Stabilitet dhe Ardhmëri. Sipas Kasamit, Lëvizja BESA është forca e cila do të sjell barazi, ekonomi, stabilitet dhe ardhmëri.

Ai bën thirrje që të gjithë të bashkohen rreth kësaj platforme.