Kasami: Urime muajin e sakrificës dhe tolerancës, ky Ramazan ndryshe nga të tjerët! (VIDEO)

Advertisment

Nga dita e nesërme besimtarët musliman në mbarë botën futen në agjërim. E me këtë rast kreu i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ka dërguar një video urim për besimtarët.

Kasami ka uruar këtë muaj të dalluar dhe të njohur si muaj i sakrificës dhe tolerancës, por edhe duke përmendur faktin se në këtë muaj të madh besimtarët futen në një periudhë të pazakont.

Reklame