Kasami vizitoi Merovën dhe Sallarevën, bashkëbisedim me banorët e këtyre fshatrave 

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami sot ka vizituar fshatin Merovë dhe Sallarevë të komunës së Zhelinës. Ai ka bashkëbiseduar me banorët e këtyre dy fshatrave.

Kujtojmë që Kasami ka nisur të bashkëbisedojë me banorët e secilit fshat dhe vend ku ka shqiptarë.