Kastriot Rexhepi: Do të angazhohemi për shtet me një jetë dinjitoze për të gjithë pensionistët

Kastriot Rexhepi:

Sot te parku i Çairit takuam pensionistët dhe qytetarët e rastit. Qeverisja e ardhshme me Lëvizjen BESA si partnere e barabartë do të angazhohet për shtet me një jetë dinjitoze për të gjithë pensionistët.

Reklame

Gjatë bashkëbisedimit përmes materijalëve të shpërndara nga aktivistët e forumit rinor i informova për masat konkrete që kanë të bëjnë me pensionistët dhe personat e shtyrë në moshë sepse ne #MUNDEMI ta bëjmë këtë edhe #mëShumë edhe #mëMirë. #Voto3./news-v/