Katër v iktima dhe 162 raste të reja me Kovid 19

Gjatë 24 orëve të fundit nga 1350 teste të kryera janë regjistruar 162 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19. Shkup 75, Kumanovë 14, Dibër 1, Shtip 5, Prilep 5, Tetovë 13, Strug 1, Veles 2, Manastir 5, Ohër 2, Kavadar 2, Gjevgjeli 3, Strumicë 10, Kriva Pallankë 3, Radovish 4, Koçanë 12, Probishtip 1, Vallandovë 1, Vinicë 2 dhe Sveti Nikollë 1.

Ndërkohë sot Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 109 pacientë të shëruar:Shkup 24, Kumanovë 10, Shtip 4, Prilep 11, Tetovë 10, Strugë 9, Veles 1, Manastir 1, Ohër 9, Kavadar 2, Gostivar 3, Gjevgjeli 2, Strumicë 3, Kriva Pallankë 1, Koçanë 13, Berovë 2, Vallandovë 2 dhe Sveti Nikollë 2. Ndërsa katër pacientë kanë humbur betejën me Kovid-19. Bëhet fjalë për 3 pacientë nga Shkupi dhe një nga Shtipi.