Kelmendi: ZOTI i shkatërroftë terr.oristët dhe zullumqarët

44

Kryetari i FJALËS reagon lidhur me sulmin terr.orist që ka ndodhur në Zelandën e Re.

Sulmi terr.orist që ndodhi sot në Xhami ditën e Xhuma në Zelandë të re, dëshmon atë që e kam thënë edhe më herët se terrorizmi nuk njeh fe, racë, komb dhe gjuhë.

Terr.oristi australian Brenton Tarrant kishte urr.ejtje ndaj muslimanëve, përfshi edhe muslimanët e Kosovës.

Po ky terr.orist kishte dashuri dhe respekt për serbët dhe figurat historike serbe si Car Llazari, Millosh Obiliçi dhe të tjerët.

Po ky terr.orist kishte respekt për Gjergj Kastriotin -Skënderbeun dhe vjehrin e tij Gjergj Arianitin. Këtë respekt e kishte shfaqur duke shkruar emrat e tyre në ar.mën e tij.

Ure.jtjen ndaj muslimanëve ai e shfaqi duke vra.rë 49 besimtarë muslimanë në dy xhami ditën e Xhuma në Zelandën e Re.

ZOTI i mëshiroftë të vd.ekurit në këtë sulm terr.orist. ZOTI i forcoftë familjarët e tyre.

ZOTI i shkatërroftë terr.oristët dhe zullumqarët kudo në botë.

ZOTI dhuroftë paqë, qetësi dhe harmoni për mbarë njerëzimin në botë.

Gëzim Kelmendi