Kënga Magjike nuk do të zhvillohet në vitin 2020, Gjebrea zbulon çfar qëndron pas këtij vendimi

Moderatori Ardit Gjebrea ka njoftuar para pak minutash në Instagram se gjatë vitit 2020të

“Kënga Magjike” nuk do bëhet, siç thotë ai do jetë “pushim”.

Reklame

Gjebrea ka postuar kalendarin e këtij viti dhe tregon se ky vit për kompeticionin muzikor

do jetë pushim ndërsa zbulon se do mbahet në pranverën e 2021t.