Këngëtari dhe artisti i mirënjohur nga Tetova i bashkangjitet Lëvizjes BESA (FOTO)

Këngëtari dhe artisti i mirënjohur Tetova, Jetmir Rexhepi nëpërmjet një statusi në Facebook ka njoftuar miqt dhe shoket e tij se nga sot do i bashkangjitet Lëvizjes BESA dhe koalicionit “Mundemi”.

Artisti Rexhepi në Tetovë gëzon shumë autoritet.

Reklame

Ja postimi i Jetmir Rexhepit;