Kërcënóhet me jetë gazetarja e Tv 21 Almedina Ismajli

Personi me iniciale N.A. ka kërcënuar gazetaren e TV21, Almedina Ismajli.

Rasti është paraqitur në Shoqatën e gazetarëve të Maqedonisë, pasi gazetarja është kërcënuar direkt nëpërmjet telefonit nga ky person.

Reagimi ka ardhur pasi është transmetuar lajmi në TV21 dhe Ismajlin e kanë marrë në telefon duke i thënë një serë kërcenimesh për shkak se personit N.A. nuk i ka pëlqyer përmbajtja e lajmit.

Rastin ndorë e ka SHGM dhe ky organ pritet të del nesër me informacione të reja.