Kërçovë, mbetjet e kurbanëve hidhen rrugëve, kundërmon erë, rrezik edhe të përhapen sëmundje (VIDEO)

Advertisment

Hedhje e mbeturinave vend e pa vend dhe erë e keqe, kjo është gjendja rreth rrugës rajonale të ish-Komunës së Osllomesë.

Këtyre ditëve kësaj gjendjeje i është shtuar hedhja e mbetjeve të kurbanëve të hedhura rreth rrugës. Temperaturat e larta bëjnë që këtu të kundërmojë erë të keqe, e njëkohësisht përbëjnë rrezik për banorët e fshatrave përreth.

Reklame