Kërkohet ndihmë për shërimin e hoxhës Jetullah Halitit

I riu Jetullah Haliti njëkohësisht hoxhë në komunën e Mitrovicës në fshatin Rashan është diagnostifikuar me sëmundjen “Leukemi akute”.

Operacionin të cilin duhet ta kryejë këto ditë patjetër, kushton afro 160 mijë euro.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Familjarët lusin të gjithë vullnetmirët që kanë mundësi të ndihmojnë në mbledhjen e të hollave, për t’i ndihmuar personit në fjalë që të hyjë në operim dhe ta kryejë me sukses atë.

Numrat e telefonit të familjes: +38349497464 +38349849722

XHIROLLOGARIA: 1503001003135032
SWIFT CODE: RBKOXKPR
IBAN: XK05