Kërkohet punëtore për në Gjermani

Familja Xheladini nga Tetova e cila ndodhet në Duseldorf të Gjermanisë, urgjentisht kërkon një punëtore (kujdestare), e cila do duhet të kujdeset për një grua të moshuar e cila ka nevojë për kujdes dhe marrje të terapisë në kohë të caktuar.

Tani që në disa qytete të Gjermanisë mund të shkojnë edhe qytetarët e Maqedonisë pa dokumenta ju mund që menjëherë të filloni me punë.

Kushtet e punës përfshijnë të gjitha harxhimet: akomodimin, ushqimin dhe pagesë mujore. Për më shumë kontaktoni Besnik Rexhepin (viber): 00389 72 768 747.