Këshilli Gjyqësor, hiqet nga re.ndi shkarkimi i Vangellovskit

64

Edhe sot u anulua pika e rendit të ditës në Këshillin Gjyqësor ku duhej të vendoset për shk.arkimin e kryetarit të Gjykatës Supreme, Jovo Vangllovski. Jozyrtarisht si shkak për a.nulimin është se anëtari i ri i zgjedhur, Milazim Mustafa është dashur të njoftohet me rastin kundër kreut të Supremes.

Kundër Vangellovskit është ngritur proces pasi ai dhe tre gjykatës tjerë ia a.nuluan pa.raburgimin bizn.esmenit Sead Koçan edhe pse ai ishte në a.rrati. Kjo ndodhi para rreth dy vjetëve. Sipas informatave nga Këshilli, pika për shkarkimin e Vangellovskit në rend të ditës do vijë pas pushimeve. /Alsat