Këshilltari i LSDM-së, kërkon vrasjen e shqiptarëve dhe i ofendon

LSDM po shfaq shenja nervozizmi dhe fjalor të pakursyer ndaj shqiptarëve në një fushatë nacionaliste kur edhe përfaqësues të këtij subjekti po shpërfaqin idetë raciste , madje duke shkuar më larg, për të kërkuar vdekjen e shqiptarëve, informon TetovaSot
Në vijë të kësaj është këshilltari i LSDM-së i cili kërkon vrasjen e shqiptarëve dhe i ofendon rëndë ata.

Mane Manoljovski këshilltar i LSDM-së , ka përdorë një fjalor fashist ndaj shqiptarëve në një postim të tij në rrjetin social facebook me plot fjalë të ndyta duke sharë me nënë shqiptarët dhe duke i quajtur kaçakë për të kërkuar të dijë ose të tregojnë këta të fundit se nga janë , nga Kosova apo Shqipëria./TS/

Reklame

Postimi i tij mban fjalë shumë fyese dhe të pista të cilat mund ti lexoni në postimin e tij më poshtë: