Këshilltari i vetëm nga ASH-ja në Zhelinë jep dorëheqje, shkakë koalicioni ASH-AAA

Pas koalicionit ASH -Alternativa kanë filluar pakënaqësitë brenda strukturave të tyre në ndërkohë që Këshilltari i vetëm nga ASH-ja në Zhelinë ka dhënë dorëheqje duke thënë se shkaku kryesorë është pikërisht ky koalicion i lartëpërmendur ASH-AAA informon Tetova sot.

Medin Voka ka thënë se edhe kësaj rradhe opozita shqiptare nuk arriti të bashkohet..Ai koalicionin mes dy partive pjesë e së cilit ka qenë edhe ai vetë e ka quajtur koalicioni i dështimit dhe përçarjes.Ai ka thënë se si Këshilltar i ASH dhe anëtarë i kësaj partie nuk pajtohet me një koalicion të tillë dhe nuk dëshiron të jetë pjesë e këtij dështimi .
Më poshtë ndiqeni reagimin e plotë: