Këshilltari nga rradhët e ASH në Komunën e Zhelinës kalon te PDSH-ja (FOTO)

Këshilltari nga rradhët e Aleancës për Shqiptarët në Komunën e Zhelinës kalon te Partia Demokratike Shqiptare.

Si pasojë e koalicionit të ASH me Alternativën dhe politikave të gabuara në dëm të shqiptarëve, Medin Nazifi vendosi të shpreh pakënaqësinë e tij fillimisht nëpërmjet Facebook-ut. Për ta bërë edhe zyrtar kalimin e tij në PDSH, sonte ai ishte i pranishëm në takimin e kryetarit z. Menduh Thaçit me banorët e fshatit Llërcë nga ku edhe ndoqi nga afër fjalën e tij.

Medini sigurisht që është një person i vlefshëm dhe në të njejtën kohë ka edhe shumë të tjerë si ai që nuk duan të jenë servil të së keqes.

Dera është e hapur gjithmonë dhe për të gjithë!