Këta pesë këngëtarë i kënduan festes së Bajramit. Cila më e mirë (VIDEO)

78
#

Nga të gjitha festat që i kemi, dihet se festa e Bajramit është më e mirëpritura dhe më e pëlqyera nga të gjithë myslimanët.

Të gjithë mundohen që në këtë festë të shenjtë, të kremtojnë e të urojnë në mënyrën më të përsosur personat e zemrës, shkruan Kosovarja.

Duke qenë ditë gëzimi e lumturie, shumë nga këngëtarët tanë i kanë kënduar kësaj feste, duke sjellë atmosferë dhe gjallëri në shtëpitë e secilit.

Meqë, shumë këngëtarë i kënduar kësaj feste, ne kësaj radhe i zgjodhëm pesë prej tyre. Të të pesat janë pëlqyer shumë gjithandej ku janë dëgjuar e kënduar.

Megjithatë, ju, cilën e pëlqeni më shumë… /Kosovarja/