Këto janë pasardhëset e hoxhës Jakup Hasipi, nga hafize Kurani deri te mjeke e psiokologe

Këta pasardhëset e familjes së hoxhës Jakup Asipi.

Administrat biznesi, Psikologjinë, Mardhënje ekonomike ndërkombëtare ,Gjuhën angleze ,Administrat biznesi , Grafik dizajn , Akusherinë, Fakultetin pedagogjik.

Reklame

Ndjehem mirë. Si dhe dy hafize të Kuranit. (Sead Ramadani)