Këto janë ushqimet që ju ndihmojnë në rritjen e flokëve

Dëmtimi i flokëve është një ndër gjërat që i bën kryesisht femrat që të mos ndjehen rehat.

Trajtimi me kujdes i tyre nga përbërës të ndryshëm ka dhënë shpesh rezultate, mirëpo mënyra e të ushqyerit ka një ndikim shumë të rëndësishëm për rritjen dhe rigjenerimin e flokut.

Janë disa ushqime të cilat përmbajnë vitamina të cilat forcojnë dhe stimulojnë rritjen e flokëve, e këto janë:

Salmoni; Speca të verdha; Midhjet; Patatet e ëmbla; Vezët; Fara e lulediellit; Avokado; Bajamet