Khabib Nurmagomedov nd.eron shqiptarët dhe kampionin Olimpik Shaban Trstena

66

Khabib Nurmagomedov nd.eron shqiptarët dhe kampionin Olimpik Shaban Trstena

Boksieri i mirenjohur musliman Khabib Nurmagomedov sot ka nd.eruar shqiptaret duke pranuar librin e kampionit olimpik Shaban Terstenes.

Ai gjithashtu ka dale me plis ne koke si shen.je m,irenjohje per shqiptaret gjithandej botes.

Khabib se fundi ka fituar Mc Gregor duke i sh.kaktuar atij h.umbje dhe si duket p.ensionim nga ky sport.