Kiçeec lirohet nga paraburgimi, prej Shutke dërgohet në Strugë

Zoran Mileeski Kiçeec është lëshuar nga reparti i paraburgimit Shuto Orizarë këtë mbrëmje dhe është transportuar në burgun e Strugës.

Mileski vonë pasdite është kthyer në burgun e Strugës për vuajtje të dënimit për rastin “Zhvatja” në të cilin e ka pranuar fajin. Gjykata e Apelit e Gostivarit sot ka shfuqizuar vendimin prej 30 ditëve, i cili filloi të rrjedh para tre ditëve, më 7 shtator.

Arsyeja e paraburgimit ishte aksidenti i tmerrshëm të shtunën është i dyshuar se e ka shkaktuar, ndërsa jetën e humbi një 34-vjeçar nga Gostivari dhe shtatë të tjerë ishin lënduar.