Kim Jong ia fut gjumë në ceremoni, për të njëjtën arsye ish-ministri ishte v.rarë (VIDEO)

75
#

Kim Jong Un njihet për mungesën e tolerancës nëse nuk respektohen rregullat e re.gjimit k.omunist. Ai ka ekzek*utuar zyrtarë koreano-veriorë vetëm sepse i ka zënë gjumi gjatë tubimeve politike. Por një gjë të tillë e ka bërë vetë.

Në ceremoninë përkujtimore të organizuar për 25-vjetorin e vd.ekjes së gjyshit të tij, lideri i Koresë së Veriut u filmua i përgjumur. Ai shihet teksa në një moment d.remit i ulur përballë turmës së madhe të njerëzve. Më pas merr frymë thellë dhe zgjohet. Duket se po përpiqet të mbajë sytë hapur.

Por nëse dikush tjetër do të kishte fjetur gjatë aktiviteteve publike, do të ishte i ekzekutu.ar. Pra duket se udhëheqësit koreano-verior i shkon për shtat shprehja “mos bëni si bëj unë, por bëni si them unë”.

Kush fle në kohën e gabuar apo kush nuk duartroket mjaftueshëm në ceremoni të nivelit të lartë, dë.nohet me vde.kje në Korenë e Veriut.

Ish-ministri i Mbrojtjes koreano-verior është ek.zekutuar sepse e kishte zënë gjumi gjatë paradës ushtarake. Edhe kryeministri i Koresë së Veriut është ek.zekutuar më parë sepse dr.emiste gjatë një fjalimi.