Kimete Berisha: ‘Dashnia e mundi arrogancën’

Advertisment

Joe Biden 🙏

Në kulmin e trishtimit, të arrogancës, të indiferencës dhe pashpirtësisë së Donald Trump,
amerikanët e bën kthesën e madhe.

Reklame

I thanë STOP padijes dhe injorancës, mendjemadhësisë dhe racizmit, çmendurisë dhe degradimit të ‘ëndrrës amerikane’.
Donald Trump u bëri Amerikën të frikshme, dyngjyrëshe, përjashtuese, superiore, arrogante dhe të paparashikueshme.

Sot, mençuria dhe dashnia fitoi mbi arrogancën, mbi zullumin dhe mbi padijen.
Joe Biden është Lajm i mirë për botën.

Edhe për shqiptarët.
Fitoi njeriu i urtë dhe i matur që na duhet.
P.S. Zullumqarët dhe mendjemëdhenjt më së shumti i urren njeriu dhe Zoti.
Nuk ka njeri arrogant që nuk ka përfunduar i dështuar dhe i mjerë.