Kina drejt normalizimit nuk raportohen raste të reja me koronavirus

Kina, shteti nga ku lindi COVID 19, sa vjen e normalizohet në situatën e saj të emergjencës.

Për herë të parë që prej shpërthimit të koronavirusit nuk është raportuar asnjë rast me COVID 19.

Reklame

Ndërsa në epiqendrën e këtij virusi që ishte Wuhani në 24 orët e fundit janë raportuar tetë vd ekje.

Megjithatë, sugjerimi i ekspertëve është që Wuhani duhet të regjistrojë 14 ditë radhazi pa asnjë rast të ri me COVID 19 në mënyrë që të të lehtësojë masat dhe të hiqen kufizimet e udhëtimit.

Kina raportoi më shumë se 81 000 të in fektuar dhe mbi 3 000 të vd ekur.