Kinë: Përfundon ndërtimi i spitalit që u nis para 48 orësh (VIDEO)

Është hapur sot në Kinë spitali i veçantë për trajtimin e pacientëve me koronavirus. Stafe punëtorësh nga kompani të ndryshme dhe vullnetarë nga Vuhani, kanë punuar vullnetarisht për ndërtimin e këtij spitali, që është përfunduar brenda 48 orësh, shkruan dailymail, përcjell Periskopi.

Spitali do t’i ketë 1,000 shtretër.

Dailymail shkruan se me të përfunduar ndërtimi i spitalit, pacientët kanë nisur të akomodohen menjëherë.

Çfarë të thuhet? E jashtëzakonshme.

Kujtojmë se në Kosovë, vitin e kaluar përfundoi një urë në një fshat, për të cilën ishin dashur punime rreth një vjeçare./Periskopi/