Kjo bukuri e zë i ëmbël i bashkohet motrave Mustafa. Dëgjoni, shikojeni (VIDEO)

53

Suksesi i tyre po përcillet nëpër breza.

Motrat Mustafa gjithmonë shquhen si ndër këngëtaret më të pëlqyera të muzikës popullore dhe asaj zbavitëse, shkruan “Kosovarja”.

Ato ndezin atmosferë nëpër dasma dhe shumicëen e rasteve edhe nëpër mbrëmje të ndryshme.

Tani, këtë rrugëtim kanë filluar ta ndjekin edhe fëmijët e tyre pasi që u rritën me hapa të muzikës.

Është vajza e këngëtares Kumrie Mustafës, e cila në fillim të karrierës ajo vërehet dukshëm që ka një zë kumbues.

“Jam nëna më e lumtur në botë qe te kam vajz ty”, ka shkruar ajo në videon ku është duke kënduar Leonita.

Po ashtu, edhe vajza e Sahides, Redola po i ndjek hapat e nënës dhe tezeve të saj.

Kjo arrite e fëmijëve, për Motrat Mustafa do të jetë një gëzim i papërshkruar, sidomos në këtë fushë, . /Kosovarja/